Ouale se spala,se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml) cu ul
Ouale se spala,se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Se fierbe apa (400ml) cu ulei si sare, cand clocoteste apa, se adauga faina in bloc si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei, se raceste putin si se adauga ouale, amestecand continu pentru omogenizare. Se adauga cascaval (150g) si piper. Compozitia obtinuta se ia cu lingurita si se pune la prajit in untura.
Gogosile se prezinta pe platou sau farfurie, cu cascaval ras deasupra. Se servesc calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsCum imi ramasese (adica le-am pastrat intentionat) un cap si o bucata de la coada unui somn am pus de o ciorbita acrita cu...
Ciorba de somn in zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii