Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina
Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cind sint gata se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii