Gogosi

Gogosi de vin

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 45m 
Higeia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina

ingrediente

   1 pahar vin alb
   1 lingura unt (margarina)
   o lingura zahar
   200 gr. faina
   4 oua
   sare
   ulei sau untura pentru prajit
   zahar vanilat si scortisoara

mod de preparare

Se pune la fiert untul si vinul. Cind clocoteste se ia de pe foc si se adauga deodata faina, care a fost cernuta in prealabil. Se amesteca mereu pina ce aluatul se desprinde de pe cratita. Se da deoparte si se freaca pina se racoreste. Se adauga pe rind galbenusurile si apoi se pun albusurile spuma. Se incinge grasimea intr-o cratita (de tuci), se ia cu lingurita din compozitie si se da drumul bulgarasilor de coca in grasime. Cind sint gata se presara cu zahar pudra vanilat amestecat cu scortisoara.
Incearca si Bulgarasi de mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite