Gogosi

Langosi a la Cluj

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Margareta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Din faina, oua, drojdie, sare si apa se prepara coca. Separat se fierb cartofii in coaja, se curata, se trec prin masina de tocat carne si apoi se ada

ingrediente

   Pentru 25 portii: 800 gr. faina
   250 ml ulei
   100 gr. oua
   25 gr. drojdie
   325 gr. cartofi
   25 gr. sare

mod de preparare

Din faina, oua, drojdie, sare si apa se prepara coca. Separat se fierb cartofii in coaja, se curata, se trec prin masina de tocat carne si apoi se adauga la coca cu care se framanta bine si se lasa coca sa creasca. Intr-un vas in ulei infierbantat se prajesc fara a se rumeni pe ambele parti bucati de coca a cate 60 gr. sau 30 gr (depinde cat de mari ii vreti), care se intind cu mana.
Se servesc calzi. Se pot servi si cu zahar pudra pe de-asupra
Incearca si Ineluse
Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi a la Cluj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite