Gogosi

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
reli49 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi cu smantana si dulceata (reteta video)"
 
Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin fa

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   250 g branza de vaci
   2 oua
   3 linguri faina
   25 g unt
   250 ml ulei
   sare
   Â½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar stins cu zeama de lamaie.

mod de preparare

Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se fac cu mana chiftele din aluat care se gauresc la mijloc, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, rumenindu-se pe ambele parti. Se scot pe un servetel apoi se dau prin zahar pudra

Se servesc calzi. Alte retete de gogosi recomandate:

Incearca si Churros
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.