Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii sunt un desert foarte iubit si apreciat. Daca vei incerca aceasta reteta de papani cu branza cu siguranta iti vei dori sa o repeti.
Se pun toate intr-un castron si se pun deocamdata cam 10 linguri cu varf de faina. Se amesteca in castron la omogenizare, mai adaugati faina cat sa nu se lipeasca foarte tare de maini, si toti timpul sa aveti mainile pline cu faina ( e esential). Dupa aceea se incepe sa se framante mai bine, pana cand aluatul devine elastic, si atunci cand apesi pe el, isi revine.
Luam din el, aluat pentru 2 papanasi , si separat facem si doua bile, pentru mot. Cand sunt prajiti se ridica singuri la suprafata... se scot pe un servetel sa absoarba grasimea.
Dati papanasii regali cu zahar pudra, trantiti o lingura de dulceata sau smantana, puneti bila mai mica deasupra si dupa aceea gata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii