Gogosi

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Pocahontas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Papanasi (reteta video)"
 
Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii sunt un desert foarte iubit si apreciat. Daca vei incerca aceasta reteta de papani cu branza cu siguranta iti vei dori sa o repeti.

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   un pachet de branza de vaca
   2 oua
   2 pliculete zahar vanilat
   un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
   un praf de sare
   faina.

mod de preparare

Se pun toate intr-un castron si se pun deocamdata cam 10 linguri cu varf de faina. Se amesteca in castron la omogenizare, mai adaugati faina cat sa nu se lipeasca foarte tare de maini, si toti timpul sa aveti mainile pline cu faina ( e esential). Dupa aceea se incepe sa se framante mai bine, pana cand aluatul devine elastic, si atunci cand apesi pe el, isi revine.


Luam din el, aluat pentru 2 papanasi , si separat facem si doua bile, pentru mot. Cand sunt prajiti se ridica singuri la suprafata... se scot pe un servetel sa absoarba grasimea.


Dati papanasii regali cu zahar pudra, trantiti o lingura de dulceata sau smantana, puneti bila mai mica deasupra si dupa aceea gata.

Incearca si Gogosi pripite cu iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Gogosi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.