Inghetate

Reteta Granita cu suc de rodie si pepene rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Granita de pepene rosu (reteta video)"
 
Sucul de rodie are nenumarate proprietati, iar in aceasta reteta de granita poti sa te bucuri de toate. Este un desert inghetat delicios.

ingrediente

   500g miez de pepene rosu
   o cana si jumatate de suc de rodii
   o cana de zmeura (optional)
   frunzele de la doua crengute de menta
   sucul de la 1 lime
   cateva linguri de zahar brun (dupa gust)

mod de preparare

Taie miezul de pepene in bucati de 2 cm grosime.




Adauga jumatate din cantitatile de pepene, sucul de rodii si zmeura in blender si mixeaza pana se omogenizeaza, dupa care transfera amestecul intr-un bol (preferabil de metal).




Repeta procesul de mai sus cu cealalta jumatate din ingrediente si adauga frunzele de menta. Adauga apoi amestecul in bol, adauga sucul de lime si zahar brun dupa gust, dupa care amesteca pana cand zaharul s-a dizolvat.




Pune amestectul la congelator si lasa-l pentru 3 ore.


Serveste granita din suc de rodii si pepene rosu rece, decorat cu frunze de menta. Este un desert racoritor de vara.

Incearca si Inghetata de vanilie cu capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Granita cu suc de rodie si pepene rosu" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Inghetate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.