Frunze si grilaj de ciocolata

Ciocolata se topeste in bain-marie, iar cu ajutorul unei pensule se unge dosul unei frunze(de trandafir japonez ies f bine), se pune la rece 2 3 min s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. ciocolata menaj
  • frunze naturale

Mod de preparare

Ciocolata se topeste in bain-marie, iar cu ajutorul unei pensule se unge dosul unei frunze(de trandafir japonez ies f bine), se pune la rece 2 3 min si se desprinde usor de pe frunza. Se pot pregati astfel multe ornamente pentru tort. Pentru grilaj, ciocolata topita se pune intr-un cornet si se toarna sub forma de grilaj pe o bucata de folie cu care se inveleste o vergea. Se racesc si se desprind de pe folie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci