Pasca glazurata cu branza de vaci si stafide nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Incepem sa preparam reteta astfel: Margarina se freaca cu oul si zaharul, supa care se adauga faina, cacao, praf de copt stins cu zeama de lamaie, zahar vanilat si lapte (atat cat sa se obtina un aluat de consistenta unuia de chec). Pentru compozitia de pasca se freaca untul cu galbenusurile si zaharul, se adauga branza data prin sita, faina si mirodeniile. La final se adauga albusurile batute spuma si stafidele. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. 3/4 din aluat se pun la cuptor, pana se intaresc. Se pune crema de branza, apoi restul de aluat si se pune din nou la cuptor. Pentru glazura, se fierb toate ingredientele, iar cand pasca s-a racit se toarna glazura si se intinde cu un cutit. Se aseamana foarte bine cu pasca cu ciocolata.
Se serveste cu nuca de cocos.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe