Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca (eu le-am facut cu mixerul cu paletele de aluat). Apoi se adauga urmatoarele ingre
Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca (eu le-am facut cu mixerul cu paletele de aluat). Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu); tava se acopera cu hartie de copt si se unge (sau doar se unge tava direct). Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva dinstanta intre ele. La copt - ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. Se coc circa 20-30 de minute pana devin aurii. Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte (eu, sincera sa fiu, le-am incercat clasic cu scobitoarea - prima tura am scos-o dupa 30 de minute, a doua dupa 20 - s-o fi incalzit cuptorul intre timp).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii