Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a se face aluatul. Se form
Margarina, zaharul pudra, un pic de sare si zaharul vanilat se bate cu mixerul pana devine spumos si se adauga faina pentru a se face aluatul. Se formeaza bucte, se ruleaza in folie,si pentru 15 minute se odihnesc in frigider. Se pune hartie de copt in tava. Cuptorul se incalzeste la 200 de grade. Aluatul se intinde la 3 mm grosime si se taie din el cercuri de 4 cm diametru. In cuptor se coc cam 8-10 minute si se lasa sa se raceasca. Prunele uscate se toaca marunt, se toarna peste ele rom, se amesteca si cu o lingurita se pun cate o portie pe deasupra fiecarui biscuite. Ciocolata de menaj se topeste deasupra aburilor, si se acopera cu ea biscuitii cu prune. Deasupa se orneaza cu migdale si se lasa la uscat.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii