• incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de
• incingeti cuptorul la 200 grade, cu ventilatie ar fi ideal
• amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, zaharul, scortisoara si un praf de sare
• adaugati pe rand untul topit, galbenusurile, coaja si sucul de portocale si amestecati usor pana incepe sa se formeze un aluat
• framantati apoi cu mana pana aluatul devine dens si elastic
• umpleti aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit cu aluat si formati biscuiti in forma de floare pe o tava de copt
• nu este nevoie sa ungeti tava si nici sa folositi hartie de copt
• lasati putin spatiu intre biscuitii formati
• coaceti biscutii pana devin aurii, aprox 5-7 minute
• lasati biscuitii la racit in tava, apoi puteti umple mijlocul cu gem de caise sau capsuni si ii puteti pudra cu zahar
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii