Retete dietetice
Intr-un castron, se pun toate ingredientele in ordinea prezentata, cu exceptia fainii, care se adauga treptat. Se framanta totul pana cand se obtine un aluat nelipicios. Se formeaza o bila care se pune intr-o punga si se introduce la congelator, pentru jumatate de ora. Dupa trecerea acestui interval de timp, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Aluatul se intinde cu ajutorul unui sucitor pe masa de lucru unsa cu ulei si se decupeaza biscuiti cu o forma speciala. Se transfera biscuitii intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, desprinzandu-i de masa de lucru cu un cutit cu lama subtire. Se introduce tava la cuptor pana cand biscuitii se rumenesc frumos. Dupa ce se racoresc, biscuitii se pot pastra in cutii metalice.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii