Se pune arpacasul la foc in apa rece. Se fierbe cu incetul. Se pune putina sare si zahar dupa gust. Cand e bine fiert si destul de scazut, se da deopa
Se pune arpacasul la foc in apa rece. Se fierbe cu incetul. Se pune putina sare si zahar dupa gust. Cand e bine fiert si destul de scazut, se da deoparte sa se raceasca si se adauga nuca pisata. Se amesteca bine impreuna. Se mai adauga un praf de scortisoara sau coaja de lamaie rasa. Se pune pe o farfurie mare sau pe o tabla, tapetata cu hartie, se netezeste cu un cutit muiat din cand in cand in apa. Deasupra se presara bine cu pesmet cernut, apoi cu zahar sau cafea si se aseaza bomboane mici, colorate.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii