Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete cu ciocolata

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
Lau Dany postat de
Postat pe: 07-04-2017
Adaugă în cartea de bucate
retete de post economice

ingrediente

3 portii

   500 g faina
   1 cana bors acru (200 ml)
   1 lingura otet
   1/2 cana ulei
   100 g zahar
   1 praf de sare
   coaja de portocala
   esenta de vanilie
   1 plic drojdie uscata
   3 linguri ulei
   2 linguri faina
   ciocolata de post

mod de preparare

Intr-o cratita, adaugam cele 3 linguri de ulei si 2 linguri faina, amestecam si punem pe foc cca. 1 min, pana ce se ingroasa ca un sos mai grosut. Intr-un vas, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in lingura de otet, esenta, borsul si uleiul, framantam un aluat omogen si nelipicios. Intindem coca intr-o foaie, ungem cu sosul pregatit si impaturim aluatul in 3 invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min. Intindem aluatul pe masa infainata si taiem triunghiuri, pe partea mai lata, adaugam cate o patratica de ciocolata, rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu apa amestecata cu zahar si dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumesc frumos.
Incearca si Piscoturi de sampanie
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.