retete de post economice
Intr-o cratita, adaugam cele 3 linguri de ulei si 2 linguri faina, amestecam si punem pe foc cca. 1 min, pana ce se ingroasa ca un sos mai grosut. Intr-un vas, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in lingura de otet, esenta, borsul si uleiul, framantam un aluat omogen si nelipicios. Intindem coca intr-o foaie, ungem cu sosul pregatit si impaturim aluatul in 3 invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min. Intindem aluatul pe masa infainata si taiem triunghiuri, pe partea mai lata, adaugam cate o patratica de ciocolata, rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu apa amestecata cu zahar si dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumesc frumos.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii