Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete cu rahat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Laly postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cornulete cu rahat este o reteta de prajitura delicioasa si usor de preparat. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie de rahat, faina, zahar, si arome.

ingrediente

   1 kg faina
   2 cani de ulei
   1 cana apa
   300 gr rahat
   1 lingura zahar
   1 plic drojdie uscata
   un praf de sare
   zahar pudra pentru ornat

mod de preparare

Se amesteca drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta. Se adauga uleiul si faina si se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa la dospit 30 de minute, intr-un loc cald.
Se intinde o foaie subtire, din care se taie dreptunghiuri, fie triunghiuri. Se aseaza pe fiecare triunghi cate o bucata de rahat si se ruleaza.Se coc la poc potrivit in tava tapetata cu hartie de copt.


Se servesc la o ceasca de cafea ori ceai.
Alte retete recomandate:

Incearca si Cornulete cu gem
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.