Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Cornulete delicioase cu rahat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
AnaAntonie postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru cornulete delicioase cu rahat toate ingredientele pentru aluat se frământă până rezultă un aluat omogen şi nelipicios pe care îl lăsaţi la crescut.

ingrediente

   500 gr făină
   250 gr unt
   4 gălbenuşuri
   30 gr drojdie dizolvată în 4 linguri de lapte
   1 lingură de zahăr
   2 linguri de smântână
   1 linguriţă rasă de sare
   zahar pudra
   rahat

mod de preparare

Pentru cornulete delicioase cu rahat toate ingredientele pentru aluat se frământă până rezultă un aluat omogen şi nelipicios pe care îl lăsaţi la crescut. Cât creşte aluatul, tăiaţi rahatul în bastonaşe. După ce aluatul creste, acesta se intinde pana cand rezulta o foaie subtire, care se taie in patratele. In mijlocul fiecarui partatel se pune o bucatica de rahat si se unesc doua colturi.


Cornuletele delicioase cu rahat se pot servi calde sau reci.




Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Incearca si Rulada cu nuci si ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete delicioase cu rahat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.