Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o
Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci, pregatim umplutura si punem o cantitate mica in mijloc. Rulam formele de cornulete si le punem intr-o tava la distanta corespunzatoare, coacem la cuptorul pre-incalzit.
Alte retete de prajituri recomandate
Ciocolata casa
Diplomat tort
Placinta branza

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii