Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Covrigi cu lamiie.

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Tzanetakos postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul moale se freaca doua minute cu zaharul intr-un castron. Se adauga coaja de lamiie rasa, 4 linguri zeama de lamiie si sare. Se amesteca bine apo

ingrediente

   160 gr. faina
   50 gr.unt
   100 gr.zahar
   50 gr.nuci macinate
   coaja rasa de la o lamiie
   zeama de la o lamiie
   o virf de cutit sare

mod de preparare

Untul moale se freaca doua minute cu zaharul intr-un castron. Se adauga coaja de lamiie rasa, 4 linguri zeama de lamiie si sare. Se amesteca bine apoi se pune faina amestecata cu nucile macinate.
Se da la rece 1 ora. Se ia apoi din coca cite o bucatica se suceste pe masa presarata cu putina faina in suluri ca macaroanele de groase. Se taie in lungime de 8-10 cm si se rasucesc in forma de 8. Se asaza in tava si se coc la foc moale, sa ramina albe, circa 15 min.
Se trec fierbinti prin zahar vanilat. Au gust acrisor si cu cit stau mai mult se fragezesc si sint mai bune.
Incearca si Cornulete cu margarina
Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu lamiie." nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite