Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Foietaj cu rahat

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 35m 
Valclaudia postat de
Postat pe: 06-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
este un desert la care se folosesc doar trei ingrediente, se prepara usor si repede

ingrediente

10 portii

   800 gr. aluat foietaj din comert
   50 gr. zahar pudra
   200 gr. rahat

mod de preparare

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei. Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita. Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat. Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto. Preincalzim cuptorul la 200 grade. Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt. Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos. Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin. Pofta buna!
Incearca si Fursecuri cu seminte de floarea soarelui
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.