Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri aromate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,

ingrediente

   400 g zahar pudra
   5 g gelatina
   40 g apa
   mirodenii

mod de preparare

Pentru fursecurile aromate, se pune apa peste gelatina si se lasa timp de o ora, apoi se incalzeste usor pana se topeste gelatina. Se pune totul peste zahar si se amesteca energic pana se face un aluat in care se pun arome si diferiti coloranti. Cand totul s-a mai racit, se pune aluatul in punga de nylon. Pe planseta de lucru, se pudreaza cu zahar pudra.
Se ia cate putin aluat din saculet si se intinde pe masa o foaie de un centimetru pana la un centimetru si jumatate, apoi se taie cu formele dorite. Fiecare figura se pune la uscat pe zahar pudra. Petalele de crin si frunzele se dau prin zahar si se usuca pe sticla goala, pentru a lua forma usor ovala. Cand totul se pregateste, se poate impodobi tortul.


Cu aceste fursecuri aromate se poate impodobi tortul.

Incearca si Batoane cu cereale si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.