Fursecurile cu cacao sunt delicioase. Pentru a prepara aceste fursecuri se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.
Se adauga faina, cacao si apoi semintele de susan. Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de seminte de susan.
Pune-le in tava si turteste-le putin. Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.
Se lasa sa se raceasca.
Fursecurile cu cacao se servesc dupa ce s-au racit.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe