Fursecuri cu dulceata

Fursecurile cu dulceata se prepara rapid. Sunt un desert delicios si se prepara cu margarina, oua, zahar.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 plic amoniac
  • coaja de portocala
  • 1 esenta vanilie
  • scortisoara
  • 500 gr faina
  • dulceata de capsuni
  • crema de ciocolata alba si neagra
  • suc de lamaie
  • colorant alimentar

Mod de preparare

Se freaca margarina spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga oul intreg, galbenusul si se omogenizeaza bine. Se stinge amoniacul cu putin otet si se adauga in compozitie. Se adauga aromele, faina si se framanta aluatul, dupa care se lasa la odihnit 30 de minute. Se intind foile, nu foarte groase si se taie fursecurile in forme speciale. Se aseaza in tavile presarate cu faina si se coc la foc moderat. Se lasa apoi la racit fursecurile si se lipesc doua cate doua cu dulceata de fructe sau crema de ciocolata. Se pun la topit 150 gr ciocolata cu 3 linguri ulei si se glazureaza fursecurile.


Se servesc dupa 1-2 zile.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Clatite de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci