Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Fursecuri cu marmelada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri cu marmelada sunt necesare urmatoarele ingrediente: marmelada, unt, faina, smantana, drojdie de bere, oua, vanilie.

ingrediente

   200 g unt
   200 g faina
   1 lingurita drojdie de bere
   1 lingura smantana
   2 oua.
   vanilie
   150—200 g marmelada.

mod de preparare

Se bat putin ouale cu zaharul si vanilia taiata foarte fin. Se adauga drojdia amestecata cu smantana separat, apoi untul si faina. Se fra­manta bine, se lasa aluatul la loc rece timp de 20—25 min, apoi se intinde o foaie subtire care se taie cu paharul de apa, in rotocoale.



Se unge doua treimi din fiecare rotocol cu marmelada, impaturandu-l apoi in trei si avand grija ca pe deasupra sa fie treimea neunsa cu marmelada. Se aseaza in tava la distanta ca sa aiba loc sa creasca, se lasa 5—10 min in tava apoi se unge fiecare cu putin ou batut si se da la cuptor la foc potrivit, lasand sa se rumeneasca putin.


Se servesc pudrate cu zahar.



Alte retete recomandate:



Fursecuri cu cafea



Fursecuri cu malai si susan



Fursecuri cu seminte de floarea soarelui

Incearca si Prajituri marunte cu migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu marmelada" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.