Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri cu miere si nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu pra

ingrediente

   200 gr. unt
   150 gr. miere
   380 gr. faina
   3 galbenusuri
   putina coaja de lamiie
   ¼ praf de copt
   1 albus
   50 gr. nuci macinate
   100 gr. zahar pudra

mod de preparare

Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu praful de copt si se face un aluat, care se lasa sa stea la rece cel putin 3-4 ore. Se intinde apoi o foaie, din care se taie forme diferite, se ung cu albus si se presara cu nuci si cu zahar pudra Se coc la cuptor la foc potrivit.

Incearca si Nuci glasate
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu miere si nuci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite