Se freaca untul cu fructoza, apoi se amesteca treptat celelalte ingrediente. Se fac bilute din aluatul moale obtinut si se preseaza cu o furculita pen
Se freaca untul cu fructoza, apoi se amesteca treptat celelalte ingrediente. Se fac bilute din aluatul moale obtinut si se preseaza cu o furculita pentru forma. Stau la cuptor 15 minute.
Seot servi cu gem, zahar pudra
Alte retete de prajituri recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii