Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri cu nuci sau migdale, sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuci sau migdale, albusuri, zahar pudra, vanilie.
Nucile sau migdalele date prin masina de nuci se pun in albusurile batute spuma. Se adauga zaharul si vanilia, se amesteca usor, apoi compozitia se pune intr-o tava de copt unsa cu ceara alba sau capitonata cu hartie cerata. Se da la cuptor la foc mic lasand cateva minute pentru a se rumeni usor. Se trage tava la gura cuptorului, se taie patrate nu prea mari si fiecare se rasuceste repede in forma de tubulet. Se pune tava din nou la cuptor, se stinge focul si se lasa sa se usuce putin.
Se servesc pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Fursecuri ochelari
Fursecuri glazurate
Fursecuri cu crema de cacao
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautTARTE si PLACINTE rumenite si iscusite
Tarta cu piept de pui si porumbPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii