Fursecuri monti

Se amesteca faina de grau cu taratele. In jumatate de cana de apa fierbinte se dizolva fructoza si drojdia si se toarna peste ingredientele uscate. Se

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri monti

Ingrediente

  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de tarate
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 2 linguri de fructoza

Mod de preparare

Se amesteca faina de grau cu taratele. In jumatate de cana de apa fierbinte se dizolva fructoza si drojdia si se toarna peste ingredientele uscate. Se face un aluat care se da la frigider 30 min. Se intinde o foaie subtire din aluatul obtinut, se fac forme si se dau fursecurile la cuptor 20 min la 180 grade.


Se pot servi simple sau cu dulceata

Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci