Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Fursecuri ornate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturna

ingrediente

   100 gr. faina
   100 gr. unt
   100 gr. zahar pudra
   2 oua
   1 pachetel cu zahar vanilat
   10 ml de rom sau citeva picaturi de esenta

mod de preparare

Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturnarea compozitiei. Se pune apoi faina, se rastoarna la fel pina se incorporeaza, chiar daca dispare spuma. Se ia apoi mereu din marginea compozitiei cite o lingurita, din care se fac rotunduri mici si plate, care se pun in tava la distanta de 3 cm. Se pun tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 20 de minute. Cu un cutit cu lama fina se scot fursecurile cit mai rapid. Se orneaza cu serbet de trandafiri, de cacao sau de lamiie, lipindu-le pe mijloc fragmente din fructe confiate.
Incearca si Cornulete cu dulceata
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ornate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite