Am pregatit aceasta reteta pentru a face niste martisoare comestibile. Au iesit foarte gustosi si fragezi. Sper sa le fi placut celor care le-au primit.
Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam scortisoara, coaja si sucul de portocala si sarea. Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor moale . Aluatul il punem intr-o forma de biscuit si incepem sa formam biscuitii. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute. lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare, asta daca mai aveti ce.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii