Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin. Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o p
Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin.
Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o pasta modelabila, mai tare.
Opriti cateva linguri din pasta si adaugati in ea putin sirop de fructe pentru a o colora.
Se intinde pasta colorata pe o tava, intr-un strat de 2cm grosime.
Se toarna deasupra un strat uniform de ciocolata alba topita (2 linguri) si lasati-o sa se intareasca.
Decupati apoi din ea bastonase care vor fi urechile iepurasilor.
Din pasta alba formati corpurile iepurasilor - niste sfere pe care le alungim putin - si picioarele - bastonase ingrosate la un capat.
Ochii, nasul si gura se fac din bombonele colorate.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Pasca cu smantana
Fursecuri

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii