Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Nasturasi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa.
Se adauga faina cu incetul mestecand pi

ingrediente

   200 gr.unt
   1 1/4 pahar zahar pudra
   2 1/4 pahar faina cernuta impreuna cu 1 lingurita praf de copt
   1 albus
   1 lingurita esenta de vanilie

mod de preparare

Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa.


Se adauga faina cu incetul mestecand pina totul se omogenizeaza.


se pune aluatul 1 ora in frigider.


Pe o tava tapetata cu hartie de copt se fac bile mici cat un bob de strugure mai mare.


Cu o furculita imuiata in faina se apasa pe fiecare bila.


Se coc in cuptor incalzit la 180 grade 12-15 minute, pana devin aurii.
Pofta buna!





Reteta Nasturasi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro





Alte retete de biscuiti gasiti aici:


Biscuiti, Walnut caramel bar cookies,


Biscuiti Cangur,


Biscuiti bicolori
Incearca si Capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturasi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.