Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Nasturasi cu dulceata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
anton_37023 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Nasturasi cu dulceata sunt niste fursecuri foarte simple de facut. Aveti nevoie de gem sau dulceata, faina, unt, smantana...

ingrediente

   225 grame unt
   1 masura de zahar (aprox. 200 grame)
   2 galbenusuri (mai mari)
   2 masuri de smantana
   2 masuri de faina
   1 masura de cacao
   1 praf de copt (10 grame)
   Cirese intregi din dulceata

mod de preparare

Untul si zaharul se amesteca cu mixerul, adaugam cele 2 galbenusuri si mixam in continuare. Adaugam smantana si amestecam iar. In final, punem faina si cacao impreuna cu praful copt (amestecate toate 3 impreuna).
Din coca rezultata, facem bilute egale, le tavalim prin zahar, le punem in tava unde le facem cate o gaura in mijloc ( cu degetul sau orice alt instrument care credeti ca va poate fi de ajutor, genul degetar) si umplem cu o cireasa din dulceata.
Dam la cuptor pentru 10 minute, la 175 de grade sau foc potrivit.


Se mai pot servi acesti nasturasi si umpluti cu crema de ciocolata.
Alte retete recomandate:

Incearca si Tartine cu vanilie si capsuni
Daca ti-a placut reteta noastra "Nasturasi cu dulceata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.