Nasturasi cu dulceata

Nasturasi cu dulceata sunt niste fursecuri foarte simple de facut. Aveti nevoie de gem sau dulceata, faina, unt, smantana...

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Nasturasi cu dulceata

Ingrediente

  • 225 grame unt
  • 1 masura de zahar (aprox. 200 grame)
  • 2 galbenusuri (mai mari)
  • 2 masuri de smantana
  • 2 masuri de faina
  • 1 masura de cacao
  • 1 praf de copt (10 grame)
  • Cirese intregi din dulceata

Mod de preparare

Untul si zaharul se amesteca cu mixerul, adaugam cele 2 galbenusuri si mixam in continuare. Adaugam smantana si amestecam iar. In final, punem faina si cacao impreuna cu praful copt (amestecate toate 3 impreuna).
Din coca rezultata, facem bilute egale, le tavalim prin zahar, le punem in tava unde le facem cate o gaura in mijloc ( cu degetul sau orice alt instrument care credeti ca va poate fi de ajutor, genul degetar) si umplem cu o cireasa din dulceata.
Dam la cuptor pentru 10 minute, la 175 de grade sau foc potrivit.


Se mai pot servi acesti nasturasi si umpluti cu crema de ciocolata.
Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori