Nasturasi cu dulceata sunt niste fursecuri foarte simple de facut. Aveti nevoie de gem sau dulceata, faina, unt, smantana...
Untul si zaharul se amesteca cu mixerul, adaugam cele 2 galbenusuri si mixam in continuare. Adaugam smantana si amestecam iar. In final, punem faina si cacao impreuna cu praful copt (amestecate toate 3 impreuna).
Din coca rezultata, facem bilute egale, le tavalim prin zahar, le punem in tava unde le facem cate o gaura in mijloc ( cu degetul sau orice alt instrument care credeti ca va poate fi de ajutor, genul degetar) si umplem cu o cireasa din dulceata.
Dam la cuptor pentru 10 minute, la 175 de grade sau foc potrivit.
Se mai pot servi acesti nasturasi si umpluti cu crema de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii