Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor de branza dulce si gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
dorina_24945 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaca zdrobita cu o furculita se amesteca cu grisul,faina,ouale si sarea. Se omogenizeaza bine , se fac cu mana galusti rotunde care se fier

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   400 gr.branza de vaca
   3 linguri gris
   1 lingura faina
   1-2 oua
   sare
   4 linguri pesmet
   50 gr.margarina
   2-3 linguri zahar
   smantana optional

mod de preparare

Branza de vaca zdrobita cu o furculita se amesteca cu grisul,faina,ouale si sarea. Se omogenizeaza bine , se fac cu mana galusti rotunde care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt fierti atunci cand ,dupa ce s-au ridicat deasupra ,mai dau cateva clocote. Se scot cu spumiera ,fara sa se sfarame si se tavalesc in pesmetul rumenit in margarina incinsa. Se aseaza pe o farfurie de yena rezistenta la caldura si se dau 5-10 minute la cuptor- pudrate cu zahar sau cu smantana si zahar
Incearca si Fursecuri cu crema de cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor de branza dulce si gris" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.