Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu untul moale. Se adauga coaja rasa de lamaie, romul, faina si se framanta bine. Se intinde o foaie de 1 cm gro
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu untul moale. Se adauga coaja rasa de lamaie, romul, faina si se framanta bine. Se intinde o foaie de 1 cm grosime, se unge cu albusul batut si se presara cu zahar tos amestecat cu miezul de nuca. Se taie apoi in diferite forme si se pune la copt in cuptorul cald.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple
Ciocolata de casa
Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii