Pesmeti cu susan

Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de pesmeti cu susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, ou, zahar, susan, faina, vanilie.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar
  • 50 g susan
  • 2 pahare faina
  • 1 praf vanilie.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, galbenusul si vanilia, se adauga faina si se framanta. Apoi, din aluatul obtinut, se formeaza un sul care se taie in bucati mici. Se da fiecarei bucatele forma de perisoara, se unge cu albus si se presara cu susan. Se aseaza pe tava la distanta mare una de alta si se coc la foc potrivit.


Pot fi serviti calzi sau reci.

Alte retete recomandate:

Salam de biscuiti de post

Papanasi

Dulciuri de post

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci