Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Pesmeti pentru vin si ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile spuma, faina, untul topit cald (nu fierbinte) si la urma nucile. Se intinde foaia si se coace

ingrediente

   4 oua
   5 linguri zahar
   6 linguri faina
   2 linguri unt proaspat
   50g nuci macinate

mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile spuma, faina, untul topit cald (nu fierbinte) si la urma nucile. Se intinde foaia si se coace pe tava unsa la foc mai iute. Se taie calda.
Incearca si Pogaci cu iaurt
Daca ti-a placut reteta noastra "Pesmeti pentru vin si ceai" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite