Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Piscoturi de sampanie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat faina. Se tapeteaza o tava c

ingrediente

   250 gr faina
   8 oua
   250 gr zahar tos
   100 gr zahar pudra

mod de preparare

Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat faina. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se toarna cu ajutorul unui cornet batoane lunguiete, peste care se presara zahar pudra. Se coc la foc potrivit.
Alte retete de dulciuri:





Fursecuri de Craciun


Cornulete cu rahat


Cozonac moldovenesc
Incearca si Cornulete cu nuca si miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi de sampanie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.