Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat faina. Se tapeteaza o tava c
Albusurile se freaca cu 2 treimi din cantitatea de zahar. Se toarna amestecul peste galbenusuri si se adauga apoi treptat faina. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi se toarna cu ajutorul unui cornet batoane lunguiete, peste care se presara zahar pudra. Se coc la foc potrivit.
Alte retete de dulciuri:
Fursecuri de Craciun
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii