Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Savoiardi (biscuiti piemontezi pentru Tiramisu)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Laura din Italia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere.
Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amestec

ingrediente

   270 gr. zahar
   120 gr. faina
   4 oua
   miere

mod de preparare

Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere.
Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar. Se asaza pe tava o foaie de hirtie speciala pentru copt si se modeleaza bastonase cu o lungime de circa 8 cm, bine distantiati unul de celalalt ca sa nu se lipeasca între ele. Se pun la cuptor la 180° pentru 15 minute.
Se servesc presarati cu zahar pudra
Incearca si Cornulete cu susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Savoiardi (biscuiti piemontezi pentru Tiramisu)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite