Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere. Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amestec
Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere.
Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar. Se asaza pe tava o foaie de hirtie speciala pentru copt si se modeleaza bastonase cu o lungime de circa 8 cm, bine distantiati unul de celalalt ca sa nu se lipeasca între ele. Se pun la cuptor la 180° pentru 15 minute.
Se servesc presarati cu zahar pudra
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii