Trufele tavalite sunt fursecuri simple si delicioase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga laptele, laptele praf si cacaua.
Trufele tavalite sunt fursecuri simple si delicioase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga laptele, laptele praf si cacaua. Se lasa pe foc si se amesteca continuu pana capata consistenta mierii. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Untul se freaca spuma si se scoate apa din el. Punem cu lingura treptat din crema racita, peste unt, omogenizam, apoi adaugam esentele si o parte din nuca macinata (pastram si pentru decor). Dam la frigider 30 de minute.
Din crema facem niste bilute pe care le umplem cu ce vrem (le-am umplut cu afine), dupa care le tavalim prin nuca de cocos si nuca macinata.
Trufele tavalite se pastreaza la rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryVarza rosie este o sursa importanta de antioxidanti si alti compusi care ajuta la prevenirea deteriorarii celulare, de 4 ori...
Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii