Taie ciocolata bucati si amestec-o cu faina si praful de copt. Intr-un vas, bate galbenusurile impreuna cu zaharul si untul moale. Apoi, pregateste branza asemenea umpluturii pentru clatite: zahar pudra si smantana, fara sa fie prea lichid.
Adauga amestecul la aluat. Adauga putin lapte si zaharul vanilat.
Bate o spuma tare din albusuri impreuna cu putina sare, adauga o parte la aluat, cu miscari rapide cu ajutorul unei linguri de lemn, iar restul incorporeaza-l cu grija, incet.
Apoi adauga amestecul de faina, praf de copt si ciocolata. Toarna intregul amestec in formele de briose, si pune la copt 30 de minute (la 175 de grade sau la treapta 4).
Pentru a obtine efectul de Dots la sfarsit poti decora briosele cu glazura de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Briose inimioare cu banane si ciocolata
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe