Ouale se separ. Albusurile se bat spuma, cu sare. Se adauga galbenusurile, zaharul, uleiul, faina. Se imparte compozitia in doua. Intr-o jumatate se adauga cacao. Se ung 2 tavi si se adauga in una checul cu cacao, iar in cealalta checul simplu. Se pun la cuptor. Cand sunt gata, se scot si se taie felii.
Pentru a pregati crema, se fierbe laptele. Galbenusurile de la cele 8 oua se amesteca cu 8 linguri de zahar si cu laptele. Se pun pe foc, la bain-marie. Se lasa la rece putin, apoi se adauga untul si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se taie o felie de chec alb, se pune un strat de crema, in continuare o felie de chec cu cacao si tot asa pana se termina checurile.
Se face o glazura de ciocolata cu care se imbraca checul.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe