Se desfac bomboanele, se manînca una, numai una!
Se pun împreuna cu laptele la foc domol si se amesteca lejer... ..pîna se topesc bomboanele si formeaza o crema omogena.
Se trege de pe foc si se lasa putin la racorit. Cînd e calda bine crema, dar nu fierbinte, se adauga untul si se amesteca pîna aceste este topit complet.
Ungeti prima foaie.Urmatoarea nu o puneti peste cea unsa,ci o ungeti separat,dupa care o puneti peste cealalta..si tot asa cu urmatoarele foi.
Mie mi-a ajus pentru 3 rînduri de crema si 4 foi.
Pentru ca foaia de deasupra nu e perfect dreapta a trebuit sa pun deasupra ceva. Nu puneti ceva greu. Trebuie doar sa apese putin foaia nu sa o preseze.
Reteta de foi de napolitana cu crema de lapte a fost propusa de MAYA pe forum culinar.
Serviti foile de napolitana cu crema din bomboane dupa ce s-a intarit putin crema.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe