Prajituri

Reteta Negresa cu glazura de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul se freaca bine cu 4 galbenusuri, zaharul si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si laptele. Se unge o tava cu unt si se ta

ingrediente

   o cana de faina
   2 cani de zahar
   200 g unt
   3 linguri de cacao
   7 linguri de lapte
   7 linguri de miez de nuca macinat
   4 oua
   o lingurita de praf de copt
   o lingurita de otet
   2 lingurita de esenta de vanilie
   100 g ciocolata

mod de preparare

Untul se freaca bine cu 4 galbenusuri, zaharul si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si laptele. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se adauga compozitia si se introduce la cuptor.


Crema se face din 3 linguri de lapte, zahar, o lingura de cacao. Se fierbe putin si se adauga 50 g unt si ciocolata maruntita, dupa care se mai fierbe inca 5 min.


Blatul se imbraca in aceasta crema.
Se poate orna si cu frisca.





Alte retete prajituri recomandate





Prajitura cu prune


Prajitura cu visine


Tarta cu fructe
Incearca si Prajitura cu budinca si cacao
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.