Pasca cu branza si glazura

Pentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 100 g unt
  • o lingura de smantana
  • o lingura de ulei
  • 100 g nuca macinata si
  • ½ de praf de copt
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g zahar pudra
  • 3 linguri de gris (pesmet)
  • 3 albusuri batute spuma
  • 200 g stafide
  • coaja de lamaie si
  • un pachetel de vanilie
  • Glazura:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 3 linguri de faina
  • 3 albusuri batute spuma.

Mod de preparare

Pentru pasca cu branza si glazura punem in tava rotunda aluatul peste care punem branza si dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi scoatem si punem compozitia de glazura si dam iar la cuptor timp de 35 – 40 de minute.


Dupa ce s-a racit, pasca cu branza si glazura se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori