Prajituri

Reteta Pasca cu branza si glazura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pasca cu branza si glazura avem nevoie pentru aluat de faina, zahar, galbenusuri, si unt.

ingrediente

Aluatul:
   300 g faina
   150 g zahar
   3 galbenusuri
   100 g unt
   o lingura de smantana
   o lingura de ulei
   100 g nuca macinata si
   ½ de praf de copt
Umplutura:
   500 g branza de vaci
   250 g zahar pudra
   3 linguri de gris (pesmet)
   3 albusuri batute spuma
   200 g stafide
   coaja de lamaie si
   un pachetel de vanilie
Glazura:
   3 galbenusuri
   3 linguri de zahar pudra
   3 linguri de faina
   3 albusuri batute spuma.

mod de preparare

Pentru pasca cu branza si glazura punem in tava rotunda aluatul peste care punem branza si dam la cuptor timp de 20 de minute, apoi scoatem si punem compozitia de glazura si dam iar la cuptor timp de 35 – 40 de minute.


Dupa ce s-a racit, pasca cu branza si glazura se poate servi.

Incearca si Placinta cu bezea de agrise
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si glazura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.