Prajituri

Reteta culinara Pasca fara aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pasca fara aluat (reteta video)"
 
Pasca fara aluat este un preparat pentru meniul de Paste traditional. La baza retetei stau urmatoarele ingrediente: branza de vaci, faina, smantana, praf de copt, stafide

ingrediente

   800 gr branza de vaci
   5 linguri faina
   1 plic de praf budinca de vanilie nepreparata
   o lingurita de praf de copt stins cu lamaie
   200 ml smantana grasa 25% (cred ca a mea a avut doar 15%)
   5 oua
   12 linguri zahar coaja de lamaie zahar vanilat (cam 5 pliculete)
   100 gr stafide (eu am pus 120g)

mod de preparare

Pentru a pregati aceasta reteta delicioasa de pasca fara aluat trebuie sa amestecam branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca (nepreparata), smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele. Doar in cazul in care branza este mai moale puteti pune 2 plicuri de budinca. Se unge tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se lasa cca 60-70 de minute in functie de aragaz. O sa fie la mijloc putin mai moale, dar nu va speriati, nu e cruda si cand se raceste se intareste uniform. O lasati la racit in tava si o taiati cand e rece.


Pofta buna! Reteta Pasca fara aluat propusa de Edith Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro




 




Alte retete cu branza de vaci

Incearca si Prajitura simpla cu visine si ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite