Prajituri

Reteta Pasca nemteasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.

ingrediente

Blatul:
   200 g faina
   150 g zahar
   100 g nuci macinate
   2 linguri de cacao
   100 g unt sau margarina
   3 galbenusuri
   un praf de copt
   o lingura de smantana si
   o lingura de ulei
Umplutura :
   1 kg branza
   350 g zahar
   vanilie
   stafide
   arome
   3 linguri de pesmet sau gris si
   3 albusuri spuma.

mod de preparare

Pentru blatul de la pasca nemteasca se amesteca toate ingredientele pana cand aluatul devine moale. Punem aluatul in tava tapetata cu faina, peste el adaugam branza, iar deasupra ungem cu un galbenus batut, dupa care dam la cuptor timp de o ora.


Pasca nemteasca se poate pdra cu zahar si se poate servi.

Incearca si Rigo Jancsi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca nemteasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.