Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sfert
Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, iar din restul se fac suluri subtiri, pe care se vor aseza pe crema de branza. Se omogenizeaza branza cu smantana, margarina, zaharul, galbenusurile si budinca de vanilie. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in branza. Se toarna crema in forma, se aseaza sulurile de aluat si se introduce la cuptor pentru 45 de minute la foc mic. Dupa 20 de minute, se unge cu ou batut. Se lasa sa se raceasca in forma, deoarece calda nu se poate taia.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii