Placinta cu dovleac si mere

Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se da pe razatoarea de varza si se amesteca cu restul ingredientelor. Doua foi de placinta se intind pe u

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovleac de copt
  • 150 g zahar
  • Coaja si zeama unei lamai
  • Cuisoare dupa gust
  • 100 g stafide
  • 200 g mac macinat
  • 1 pachet foi de placinta

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se da pe razatoarea de varza si se amesteca cu restul ingredientelor. Doua foi de placinta se intind pe un servet de bucatarie, se ung si se acopera cu ¼ din umplutura. Se ruleaza usor, se unge. In acelasi fel se procedeaza cu celelalte 3 rulouri si se coc pana se rumenesc.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci