Se bat cu lingura 3 galbenusuri, zaharul, migdalele curatate si un ou intreg. Se adauga ciocolata moale, faina si malaiul, 80 gr unt frecat spuma, i
Se bat cu lingura 3 galbenusuri, zaharul, migdalele curatate si un ou intreg. Se adauga ciocolata moale, faina si malaiul, 80 gr unt frecat spuma, iar la urma se amesteca si albusurile batute spuma. Se amesteca totul usor si se toarna intr-o forma tapetata cu unt si faina. Se pune forma la cuptor sa se coaca, pe foc mic.
Se serveste prajitura glasata cu ciocolata.
Alte retete:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Dulceata de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii