Prajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata. Este un desert usor de pragatit si foarte bun.
Pentru prajitura cu crema de cacao se bat albusurile spuma cu zahar, dupa care se adauga nuca, faina si lamaie. Se coace in tava mare, apoi blatul, fierbinte, se taie in doua si se lasa la racit. Dupa aceea se umplu cu crema, fiarta in prealabil pe baie de aburi.
Prajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata si se poate servi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii