Prajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata. Este un desert usor de pragatit si foarte bun.
Pentru prajitura cu crema de cacao se bat albusurile spuma cu zahar, dupa care se adauga nuca, faina si lamaie. Se coace in tava mare, apoi blatul, fierbinte, se taie in doua si se lasa la racit. Dupa aceea se umplu cu crema, fiarta in prealabil pe baie de aburi.
Prajitura cu crema de cacao se orneaza cu frisca si ciocolata si se poate servi.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii